Sunday, 8 June 2014

First Giveaway By Asyu Asyura~!!

Assalamualaikum, di pagi, eh, silap! petang yang ceria ini, saya ingin memberitahu bahawa adanya GA yang gila gempaks by Kak Syuhaidah yang comel comel gitu! Okey, lari tajuk~!! :p Mahu dapatkan 2 novel, 2 komik, blog review/best entry dengan percuma? Pasti mahukan? Siapa tak mahu...... I don't know. Hahaha, speaking pula Cik Kiah petang petang ni.. Okay, mahu tahu apa yang bakal dimenangi?

Tadaaaaaaa.....

Dada..... Okay, mengarut!

1. Novel Masih Aku Sayang karya Umi Kalsom.. (Okay, ini sesuai untuk peminat - peminat novel cinta yang romantik gila macam saya. Okay, feeling kejap). Hahaha, Cik Kiah memang suka sweet ni.. :p

2. Novel Dendam Ratu Ular. Alamakkkkk! Seram gila okay! Tapi sesuai untuk orang yang mempunyai bekalan pampers selama 1 bulan. Okay, sorry ya. Nakal sikit hari ni. Hohoho!!

3. Komik Nada Ichigo. Okay, Cik Kiah memang suka komik sangat - sangatttt. Sebab tu Cik Kiah join GA kak Asyu ni. :)

4.Komik Kasih Tak Berbalas.. Okay, lagi sekali tajuk romantik! Huhh! Memang gempaks sangat..

5. Yang ini paling best! Apa yang best? Hoh, Cik Kiah tak menyabar - nyabar ni ha korang oii. Tadaaaa. Blog review/Best Entry. Okay, yang ini paling suka. Ceh, tak popularlah katakan, muahaha!! :3 Okay, mengarut sangat!!


Ha, menarikkan? Mahu join. Mudah sangat! Tetapi, korang kena ingat.. Tarikh tutp GA ini adalah pada 12 Jun 2014. Sila Alert untuk menang hadiah yang gempaks oleh Kak Asyu comellll, Ceh, membodek lebih!!
Opss, lari tajuk pulaaaaa. Okay, mahu join? Boleh klik SINI. Okay, nanti kita tu;lis lagi ya! Semenjak ni, Cik Kiah dah malas untuk menulis entry. Amboi, nak kena ni! Okay, mula mengarut - ngarut.

p/s : Cerpen SMJ nanti sambung ya? Saya mahu siapkan novel untuk dihantar ke PTS Tunas Super . Masih tertunggak di mukasurat 78. Huwaaaa! Idea kering.

2 Yang Baik Hati :

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner